Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Finalizează comanda

Producători

PARTENERI


Act System Plus este importator si distribuitor de sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporti pentru biciclete, suporti pentru schiuri si alte accesorii pentru transport.

Orientarea spre cresterea satisfactiei clientului si implicit reducerea spre minimum a clientilor nemultumiti este strategia Act System Plus. Noi dezvoltam solutii integrate care sa aduca atat confort si siguranta cat si un foarte bun raport calitate pret. Acest lucru ne este facilitat de faptul ca avem parteneriate directe cu toti furnizorii nostri: La Prealpina, Fabbri si nu ne oprim aici.

Toate produsele comercializate de noi sunt fabricate in Uniunea Europeana, Italia in cazul nostru, conform normelor specifice UE, ceea ce confera o garantie in plus acestora. Diversitatea produselor din aceeasi gama, confera clientului nostru posibilitatea achizitionarii produsului functie de nevoile fiecaruia.

Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta telefonica, transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON si de servicii post vanzare specifice.