Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Finalizează comanda

Producători

PARTENERI


Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.vreauportbagaj.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catredumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ACT SYSTEM PLUS S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si ACT SYSTEM PLUS, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.vreauportbagaj.roisi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

IMPORTANT:

Produsele comercializate pe acest site beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare.

Avand in vedere specificul vanzarii de accesorii auto, precum si costurile de transport, returnarea produselor se face doar pentru produsele defecte.

Art.1. Aplicabilitate.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul www.vreauportbagaj.ro si pentru care ACT SYSTEM PLUS are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.vreauportbagaj.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denotagenul feminin includ masculinul. 

Art.2. Drepturi de autor.

ACT SYSTEM PLUS este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icons, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea ACT SYSTEM PLUS sau sunt licentiate de ACT SYSTEM PLUS  pentru a fi folosite. Marcileinregistrate folosite pe situl www.vreauportbagaj.ro sunt proprietatea detinatorilormarcilor respective.

Art.3. Licente de utilizare.

ACT SYSTEM PLUS va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea ACT SYSTEM PLUS. Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.


ACT SYSTEM PLUS va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie ACT SYSTEM PLUS sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau depreciativa. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii ACT SYSTEM PLUS fara acordul prealabil scris al ACT SYSTEM PLUS.
ContinutulSite-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ACT SYSTEM PLUS


Art.4. Marci.

Utilizarea domeniului sau a numelui ACT SYSTEM PLUS sau vreauportbagaj.ro, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a ACT SYSTEM PLUS este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catreACT SYSTEM PLUS, conform cu cele de mai sus.

Art.5. Conditii de utilizare. Garantii.

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. Site-ul este furnizat de catreACT SYSTEM PLUS pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibila" . ACT SYSTEM PLUS scaneaza periodic situl si serverele pentru depistarea virusilor, insa nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la vreauportbagaj.ro sunt faravirusi sau alte componente informatice cu caracter potentialdaunator. Utilizatorul folosesteSite-ul pe riscul propriu, ACT SYSTEM PLUS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizariiinformatiilor de pe Site. ACT SYSTEM PLUS nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. ACT SYSTEM PLUS nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Art.6. Securitate.

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumatiintreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ACT SYSTEM PLUS pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzandfara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.


Art.7. Comunicari.

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebariatata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale ACT SYSTEM PLUS sau ale unor terteparti, si care nu continvirusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. ACT SYSTEM PLUSisi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati ACT SYSTEM PLUS si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul ACT SYSTEM PLUS si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral ACT SYSTEM PLUS sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Art.8. Minori.


ACT SYSTEM PLUS nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. ACT SYSTEM PLUS poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Art.9. Drepturi de proprietate intelectuala.

ACT SYSTEM PLUS respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati ACT SYSTEM PLUS o notificare care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca suntetidetinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

 

Art.10. Politica de confidentialitate.

ACT SYSTEM PLUS nu ofera si nu trimite datele dvs catre terti. ACT SYSTEM PLUS poate trimite periodic, dar nu mai mult de o informare pe luna, oferte sau reduceri de preturi care se refera strict la produsele de pe acest Site. Utilizatorul are posibilitatea de a solicita anularea contului sau refuzul de a primi informari printr-un email trimis la adresa de contact.

Art.11. Legislatie.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrareareclamatiei la sediul ACT SYSTEM PLUS. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul ACT SYSTEM PLUS.